DARKO KOSTIĆ U URGENTNOM ZBOG ŽESTOKE SVAĐE SA PRIJATELJEM: Ovo su detalji tuče

Novosti Onlajn

03. 07. 2023. u 19:13

DARKO Kostić primljen je u Urgentni centar zbog povrede na glavi. Kreator je u bolnicu došao krvav i žalio se na bolove.

ДАРКО КОСТИЋ У УРГЕНТНОМ ЗБОГ ЖЕСТОКЕ СВАЂЕ СА ПРИЈАТЕЉЕМ: Ово су детаљи туче

Foto: N.Skenderija

Kako mediji saznaju, do žestokog okršaja došlo je navodno prilikom svađe sa prijateljem, kada ga je on udario i zadao mu povrede glave, a reč je o posekotini iznad desnog uha.

Svađa se dogodila u stanu modnog kreatora, a nakon iste Darko je stigao u bolnicu kako bi uradio sve potrebne i detaljne analize.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Kostić u epicentru skandala. On je bio uhapšen 21. aprila prošle godine, zbog sumnje da je posle žurke u svom iznajmljenom stanu mladića Š. H. (19) vezao i zatvorio u ostavu.

Na saslušanju u Prvom osnovom javnom tužilaštvu detaljno je, kako je Kurir tada pisao, izneo odbranu i izjavio da nisu tačne optužbe koje je protiv njega izneo mladić.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!