GARGI JE POGINUO PRE MESEC DANA, A ZA VASKRS SU GA SE SETILI PRIJATELJI: Brojni Župljani izašli na ulice u čast nastradalog prijatelja

S.BABOVIĆ

17. 04. 2023. u 12:48

DRAGAN Vujić-Gargi (39)nastradao je pre mesec dana vozei motorne sanke na Kopaoniku, a ovog Vaskrsa njegovi prijatelji i poštovaoci posvetili su mu praznik.

ГАРГИ ЈЕ ПОГИНУО ПРЕ МЕСЕЦ ДАНА, А ЗА ВАСКРС СУ ГА СЕ СЕТИЛИ ПРИЈАТЕЉИ: Бројни Жупљани изашли на улице у част настрадалог пријатеља

Foto: FB Dragan Gargi Vujic

Sportsko udruženje „Gargi“ je pripremilo i takmičenje u kucanju jaja za najmlađe Župljanje, deljeni su slatkiši, ali je i deci omogućeno da zajedno sa bajkerima uživaju u bezbednoj vožnji kvadovima i motorima u centru Aleksandrovca.

Sličan defile, ali potresniji, dogodio se dva dana nakon pogibije Gargija i Novosađanke Irene Radumilo (35). Na hiljade poruka objavljeno je na društvenim mrežama povodom ove tragedije, koju je istraživala policija u Kraljevu.

- Najzahtevnije je voziti krosa, najlakše je voziti bagija, pa kvad. Nazahtevniji je kroser,na dva točka je,treba dosta fizički da budeš spreman,svaka prepreka,drvo ili kamen može dovesti do pada, zato svi imamo kacige,prvo moramo da čuvamo sebe,pa ostale - rekao je Dragan Vujić-Gargi za TV Vrnjačka Banja na pitanje o izazovima vožnje na skupu na Goču.

Gargi je sahranjen na groblju u selu Velja Glava. Na stotine ljudi oprostilo se od poznatog ATV vozača. Za sobom je ostavio neutešne roditelje i sestru,ali i brojne prijatelje koji ga, kako se videlo ovog Vaskrsa, nikada neće zaboraviti.

https://fb.watch/jYSapI7EhE/

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)