AFRIKANCI SE POSVAĐALI OKO KLIME: Gvinejac nožem ubo cimera u Studentskom gradu

S. J. M.

27. 09. 2023. u 13:54

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan državljanin Gvineje Bisao Da Gama T. O. (24) zbog sumnje da je u utorak u sobi u Studentskom gradu pokušao da liši života N. T. K. iz Kraljevine Esvatini.

АФРИКАНЦИ СЕ ПОСВАЂАЛИ ОКО КЛИМЕ: Гвинејац ножем убо цимера у Студентском граду

Foto: M. S.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, a tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Da Gami T. O. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on 26. septembra oko 2.30 časova u jednoj sobi u Studentskom gradu, nakon kraće verbalne rasprave i fizičkog sukoba, oštećenog ubo kuhinjskim nožem, sečiva dužine 11 centimetara, u predelu donjeg dela stomaka i leve nadlanice, nanevši mu na taj način tešku telesnu povredu opasnu po život. Nakon toga je pobegao u drugu sobu, gde je pronađen i uhapšen, dok je oštećeni hospitalizovan.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni i oštećeni su bili cimeri protekle tri godine u Studentskom gradu, dobro su se slagali i sada su se sukobili zbog klima-uređaja. Gvinejac je hteo da uključi klimu, a oštećeni se tome protivio, pa je počela svađa i tuča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)