MARKO PJANOVIĆ IZRUČEN SRBIJI: Vođa navijača Partizana osumnjičen za pomaganje u ubistvu Eskobara

Novosti online

06. 07. 2023. u 09:10

Marko Pjanović, osumnjičen za pomaganje u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara, izručen je prošle noći iz BiH

МАРКО ПЈАНОВИЋ ИЗРУЧЕН СРБИЈИ: Вођа навијача Партизана осумњичен за помагање у убиству Ескобара

Novosti

Protiv Pjanovića se vodi istraga za pomaganje u teškom ubistvu.

Saslušao ga je sudija za prethodni postupak u zakonskom roku od 24 sata.

Pjanović se sada nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora, a očekuje se da ga sasluša zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, na okolnosti naredbe o sprovođenju istrage.

Kako saznaje "Blic", uskoro se očekuje ekstradicija Azre Šabanović, koja je takođe osumnjičena za pomaganje, a nalazi se u BiH.

Foto: MUP RS

Podsetimo, Azra se sumnjiči da je zajedno sa Markom Pjanovićem dan pre ubistva Ranka Radoševića Eskobara bila na njegovom auto placu gde su se predstavili kao kupci automobila i sa njim se dogovorili da se sutradan u 11 sati nađu na pumpi u Rušnju gde će mu dati novac, a on njima vozilo. Pjanović slovi za vođu navijača Partizana iz Brčkog.

Međutim, umesto njih na pumpu su došle ubice Luka V. (35) i Stefan Z. (28) i sa sedam hitaca usmrtili Eskobara 9. marta.

Eskobar je poznato ime u podzemlju, a za njega se čulo i nakon hapšenja klana Belivuk, kada je kod pripadnika grupe pronađeno vozilo na Radoševićevo ime.

Ubijeni Radošević slovi za vođu takozvanog nikšićkog klana, usko povezanog sa škaljarskim klanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!