ODMOTAVA SE KLUPKO NASILJA U RAKOVICI: Povređena braća ćute, Tužilaštvo istražuje napad i traga za nasilnicima

J.D.Lj.

30. 06. 2023. u 11:29

DRUGO osnovno javno tužilaštvo postupa u predmetu vezanom za incident koji se preksinoć dogodio u beogradskom naselju Rakovica i u kojem su povređena dvojica braće, Aleksa P. (18) i Nikola P. (18), koji su izbodeni nožem, potvrđeno je za "Novosti" iz ove institucije.

ОДМОТАВА СЕ КЛУПКО НАСИЉА У РАКОВИЦИ: Повређена браћа ћуте, Тужилаштво истражује напад и трага за насилницима

Novosti

- Konsultovan je dežurni tužilac vezano za ovaj slučaj - kaže Tijana Le Ru, portparolka Tužilaštva. - Za sad je reč o N. N. izvršiocima, za kojima se traga. 

Oštećeni nisu hteli da sarađuju sa policijom, tako da je Tužilaštvo naložilo da nam se dostavi izveštaj.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, braća koja su srećom zadobila lakše povrede, ne žele da otkriju ko ih je napao.

Ali navodno postoji svedok D. R.(17), sa kojim je policija obavila razgovor i koji je rekao da je preksinoć bio u društvu dvojice braće i da su pili alkohol.

Navodno, u jednom trenutku prišla im je grupa mladića, posvađali su se i potom razbežali.

Kad su se D. R. i braća ponovo našli, video je da su krvavi i povređeni, a oni su mu, navodno, rekli da su povrede nastale jer su kroz žbunje bežali od napadača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!