UBIO PARTNERKU, PA POKUŠAO DA PREREŽE SEBI GRKLJAN: Saslušan muškarac osumnjičen za ubistvo u Barajevu, evo kako se branio

S. J. M.

09. 06. 2022. u 20:28

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Z.P. koji je 5. juna 2022. godine u Barajevu nožem usmrtio vanbračnu partnerku S.S. sa kojom je živeo u istom domaćinstvu poslednje dve godine.

УБИО ПАРТНЕРКУ, ПА ПОКУШАО ДА ПРЕРЕЖЕ СЕБИ ГРКЉАН: Саслушан мушкарац осумњичен за убиство у Барајеву, ево како се бранио

Foto Novosti

Osumnjičeni se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka. 

Nakon toga zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu predložio je sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo iz člana 114. stav 10 Krivičnog zakonika.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni priveden pravo iz bolnice jer je nakon ubistva žene probao i sebi da oduzme život.

Podsetimo, Snežana S.ubijena je 5. juna u dvorištu porodične kuće u Barajevu, na Glumčevom brdu. Nju je nožem 9 puta ubo bivši emotivni partner.

Krvavi pir se odigravao u dvorištu kuće, a onda su pozvani policajci, koji su igrom slučaja bili na intervenciji udaljenoj samo 500 metara odatle. Policajci su došli u dvorište istog momenta i zatekli muškarca kako sebi seče grkljan.

Jedan od policajaca je skočio, nogom mu izbio nož iz ruke, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

BONUS VIDEO: UBIO ŽENU PA POKUŠAO SAMOUBISTVO - Muškarac u Barajevu ženi prerezao vrat, pa zapalio kuću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)