SKIDANJE CRNE MAGIJE DEBELO NAPLATILI: Uhapšen par prevaranata iz Bačke Palanke, ženi iz Niša uzeli oko 200.000 dinara

J. ĆOSIN

15. 01. 2022. u 13:56

MUŠKARAC (34) i žena (24) iz okoline Bačke Palanke uhapšeni su pošto su na prevaru oteli više 200.000 dinara ženi iz Niša, govoreći joj da je pod dejstvom crne magije.

СКИДАЊЕ ЦРНЕ МАГИЈЕ ДЕБЕЛО НАПЛАТИЛИ: Ухапшен пар превараната из Бачке Паланке, жени из Ниша узели око 200.000 динара

Foto Dephositos

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Novom Sadu, intenzivnim operativnom radom rasvetlili su razbojništvo i prevaru i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca i dvadesetčetvorogodišnje žene iz okoline Bačke Palanke podneće krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Oni se sumnjiče da su, prošle godine, više puta pozivali šezdesettrogodišnju ženu iz Niša, govoreći joj da je pod dejstvom crne magije, a zatim joj ponudili da  skinu magiju uz novčanu nadoknadu, što je ona i prihvatila.

Žena je, kako se sumnja, početkom decembra deo novca uplatila elektronskim putem, po uputstvima koje su joj davali osumčičeni, a potom se, po dogovoru, našla sa njima da im da ostatak novca. Tom prilikom, tridesetčetvorogodišnji muškarac zadao joj je udarac u stomak i iz ruku oteo  kovertu sa novcem.

Sumnja se da su osumnjičeni od oštećene uzeli više od 200.000 dinara.

BONUS VIDEO: 

DRAMATIČNO HAPŠENJE DILERA: Tokom intervencije policije začuli su se i pucnji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŠTA KAŽE ZAKON: Sme li se voziti u papučama i štiklama - među vozačima postoji velika zabluda vezana za ovu temu