ASOVI ZA MALOG GAVRILA I SAMOHRANU MAJKU: Humanitarni fudbalski spektakl u Bačkoj Topoli

J. L.

23. 05. 2021. u 21:00

FUDBALSKI asovi ukrstiće koplja sutra u Bačkoj Topoli kako bi se prikupio novac za pomoć malom Gavrilu i samohranoj majci iz ovog mesta.

АСОВИ ЗА МАЛОГ ГАВРИЛА И САМОХРАНУ МАЈКУ: Хуманитарни фудбалски спектакл у Бачкој Тополи

Foto: Mojabačkatopola

Učešće su do sada potvrdili, između ostalih, Mladen Krstajić, Milan Lane Jovanović, Ognjen Koroman, Nenad Lukić, Mirko Poledica, Andrija Kaluđerović, Radovan Krivokapić, Goran Arnaut, Čedomir Pavićević, Vladimir Pavićević, Duško Tošić, Sava Pavičević, Miloš Krasić, Nenad Todorović i Nemanja Jorgić. Meč će suditi arbitni Novak i Miloš Simović.

Polovina prihoda namenjena samohranoj majci četiri mala deteta, Estiki Slovak iz Bačke Topole, kojoj je novac potreban za razne preglede i analize pred operaciju najstarijeg deteta, kome su konstatovana tri tumora na mozgu. Druga polovina ide Gavrilu Đurđeviću iz Kragujevca, koji boluje od retke i progresivne neuromišićne bolesti – spinalne atrofije tip 1.

Humanitarni meč je zakazan za poenedeljak, 24. maj, u 18 časova na terenu kod Gimnazije u Bačkoj Topoli. Na mestu dešavanja biće postavljene kutije u koje prisutni mogu da doniraju novac.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 28. MAJ: Stiže velika promena vremena