VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 3. FEBRUAR: Red sunca, red oblaka i snega

Novosti online

03. 02. 2022. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju prognozu za narednih sedam dana.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК, 3. ФЕБРУАР: Ред сунца, ред облака и снега

Foto: A. Stevanović/Depositphotos

Vreme u Srbiji

U Srbiji sutra umereno do potpuno oblačno, u južnom Banatu i brdsko-planinskim predelima mestimično sa snegom, samo na severozapadu Srbije ujutro i pre podne, a u Negotinskoj Krajini tokom celog dana pretežno sunčano.

Vetar umeren, u brdsko-planinskim predelima povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -4 do 3, najviša od 3 do 9 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Uveče suvo u svim krajevima uz smanjenje oblačnosti, a krajem dana i tokom noći sa severa novo jače naoblačenje ali će se zadržati suvo.

Vreme u Beogradu

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar umeren, severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni.

Najniža temperatura od -1 do 1, najviša oko 7 stepeni. Uveče smanjenje oblačnosti, a tokom noći novo jače naoblačenje, ali će se zadržati suvo.

Prognoza vremena za narednih sedam dana

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 10. februara:

Promenljivo oblačno i u većini dana suvo sa sunčanim intervalima, samo se u subotu i ponedeljak očekuju prolazna naoblačenja, koja će mestimično usloviti slabu kišu, na planinama slab sneg.

Tokom celog perioda temperatura iznad proseka za ovo doba godine.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu