NA SNAZI METEO-ALARM U CELOJ SRBIJI: Danas kiša i sneg, evo kako će biti narednih dana

Novosti online

02. 02. 2022. u 07:57

U SRBIJI danas pretežno oblačno i malo toplije, na severu sa kišom i susnežicom, u ostalim krajevima mestimično sa snegom.

НА СНАЗИ МЕТЕО-АЛАРМ У ЦЕЛОЈ СРБИЈИ: Данас киша и снег, ево како ће бити наредних дана

Foto: Milena Anđela

Najniža temperatura od minus tri do nula stepeni, najviša od tri do osam.

U naredna dva sata u Vojvodini i na jugoistoku zemlje mestimično slab sneg i susnežica. Zbog niske temperature tla na području cele zemlje lokalno će biti poledice.

Foto: Printskrin

Tekst potpisa

Vremenska prognoza za četvrtak

Pretežno oblačno, na severu mestimično sa kišom ili susnežicom, u ostalim krajevima sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 2 stepena, najviša dnevna od 2 do 6, u Timočkoj krajini oko 9 stepeni.

Vremenska prognoza za petak

Promenljivo oblačno, toplije i suvo, na severu sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 1 stepen, najviša dnevna od 6 do 11 stepeni.

Vremenska prognoza za subotu

Pretežno oblačno, mestimično sa kišom ili susnežicom, u višim predelima sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 4 stepena, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni.

BONUS VIDEO:

SNEG U SMEDEREVU: Tokom prepodneva grad zahvatila prava mećava

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...