"BOKANE, NISU NI NAŠI NOSEVI GUBAVI": Knežević urnebesnom porukom reagovao na potez vlasnika "Volija"

V. K.

28. 01. 2022. u 14:46

MILAN Knežević, predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore i jedan od lidera Demokratskog fronta, oglasio se nakon što je sva dnevna štampa u Crnoj Gori osvanula sa porukom vlasnika "Volija" Dragana Bokana na naslovnim stranama.

БОКАНЕ, НИСУ НИ НАШИ НОСЕВИ ГУБАВИ: Кнежевић урнебесном поруком реаговао на потез власника Волија

Foto: EPA/Boris Pejović/MUP CG

- Bolje bi bilo da je Dragan Bokan umesto novina jutros besplatno delio banane. Samo čist kokain nam može pomoći da sve ovo razumemo. Bokane, ne budi škrtica, nisu ni naši nosevi gubavi - napisao je Knežević na Tviteru.

Sva jutrošnja dnevna štampa u Crnoj Gori osvanula je u ruhu Dragana Bokana, odnosno kompanije "Voli". Bokan je otkupio celokupan tiraž štampe, da bi ih iskoristio za reklamu svoje firme i odbranu od napada da švercuje kokain.

Niko nije, naravno, potiv marketinga i to posebno u ovom teškom vremenu za štampane medije, ali na ovakav način koristiti dnevnu štampu za reklamu svojih stavova, prevazilazi granice dobrog ukusa, saopštili su iz Udruženja novinara Crne Gore.

- Da li su to politički i ostali moćnici odlučili da tretiraju štampu i novinarstvo kao paradajz i paprike, otkupljuju kako im je volja i pretvaraju kritičku svest u upotrebnu vrednost. Da li je moguće da se danas sve može kupiti i da sve ima cenu, pa i novinari ili bolje reći vlasnici štampanih medija. Pitamo se da li je marketing postao toliko moćan da može da ućutka novinare i svaku kritičnu reč o onome što ovih dana gledamo u Crnoj Gori. Ukoliko i ostali krenu putem Bokana, u Crnoj Gori više neće biti ni štampe, niti novinarstva, sve će biti pretvoreno u sirovu propagandu ljudi kojima je jedini poslovni uspeh što su se nalazili u blizini bivšeg režima. Novinarstvo silovito juri u crnogorske političke i informativne crne rupe. One gutaju sve, pa i očigledne dokaze ko i kako švercuje kokain u Crnoj Gori. Neka nam je sa srećom novi novinarski kodeks – Sve za pare, pare ni za što - poručuju iz Udruženja novinara Crne Gore.

Podsećamo, nedavno su radnici trgovinskog lanca "Voli" u Podgorici kojim gazduje Dragan Bokan, bliski prijatelj crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, pronašli u pošiljci banana koja je stigla u magacin ove kompanije oko pola tone kokaina! Zasada je jedini uhapšeni špediter iz Bara. 

BONUS VIDEO: DARKO ŠARIĆ - Od lisica do nanogice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

ŽELITE DA ODUŠEVITE SVOJE NAJMLAĐE: Nema boljeg izbora od ovog hotela u Bodrumu, a ništa manje se ni vi nećete oduševiti