BESPLATNE EKSKURZIJE ZA UČENIKE OD PRVOG DO ČETVRTOG RAZREDA: Akcija opština Mladenovac za mlađe osnovce

J.D.

30. 03. 2022. u 15:29

Povodom preporuke Ministarstva prosvete da su se stekli uslovi za organizaciju đačkih eskurzija, predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, potvrdio je da će Optšina Mladenovac finansirati ekskurzije učenika od prvog do četvrtog razreda, u skladu sa odlukom Skupštine opštine Mladenovac iz 2020. godine.

БЕСПЛАТНЕ ЕКСКУРЗИЈЕ ЗА УЧЕНИКЕ ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА: Акција општина Младеновац за млађе основце

GO Mladenovac

Naglasio je da je opština obezbedila novac i da su eskurzije potpuno besplatne za roditelje i decu.

- Nakon što je nadležno ministarstvo 15. marta dalo preporuku školama da su se stekli uslovi za organizaciju đačkih izleta i ekskurzija, sa direktorima mladenovačkih osnovnih škola pricizirani su dalji koraci kako bi se sve potrebne procedure blagovremeno okončale. Škole su u obavezi da završe proces javne nabavke i da nam do 15. aprila dostave podatke o odabranim agencijama, destinacijama i broju učenika. Novac za tu namenu smo obezbedili i ekskurzije za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola biće besplatne, odnosno, opština će ih finansirati - rekao je Glišić.

Planirano je da ekskurzije za učenike nižih razreda osnoovnnih škola budu realizovane od 1. maja do 20. juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)