Božo Vrećo za Novosti: Bolujem od epilepsije

B. Đ.

sreda, 03. 08. 2016. u 07:06

Божо Врећо за Новости: Болујем од епилепсије

Foto „Instagram”

Popularni pevač o "Koštani": U ugovoru postoji tačka po kojoj se učesnik može povući usled problema

UKOLIKO me budu tužili, sudiće se sa čovekom koji boluje od epilepsije. Predstava mi je donela samo stres, epileptični napad i teško zdravstveno stanje, pa mi je sada samo to najbitnije, da povratim snagu.

Ovo je juče, u izjavi za "Novosti" putem "Fejsbuka", poručio pevač Božo Vrećo, povodom napuštanja predstave Kokana Mladenovića "Koštana", u kojoj je trebalo da tumači naslovnu ulogu, i najave producenata da će ga tužiti zbog nanete štete.

- I u ugovoru je postojala tačka po kojoj se, usled bilo kakvog problema, a naročito zdravstvenog, učesnik može povući iz projekta. No to očigledno tim ljudima nije dovoljno. Opet ponavljam: sudski proces sa čovekom koji boluje od neizlečive bolesti je priča za sebe i sve jako snažno utiče na mene - zaključio je Vrećo ovu priču.

Vanserijski bosanski izvođač sevdalinki, kako su "Novosti" već pisale, iznenada je, i bez pozdrava, u noći između subote i nedelje, napustio pripreme za predstavu čija je premijera zakazana za 5. avgust u Tivtu, i odustao od uloge. Ekipa predvođena Mladenovićem našla se u nerešivom problemu, jer je nova verzija "Koštane" bazirana upravo na Vreći i smeloj umetničkoj obradi u kojoj je junakinja Bore Stankovića zapravo muškarac. Probe su, ipak, nastavljene, a premijera nije otkazana, jer je u Koštanin lik uskočila glumica Emina Elor. Producentski tim - Centar za kulturu Tivat, SNP i novosadski SKC, juče je saopštio da će nadležnim organima podneti prijavu zbog grubog kršenja ugovora, normi etike i profesionalizma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

repus

03.08.2016. 09:24

ovde treba kazniti onoga ko je ovome dozvolio I da uđe u pozorište a kamoli da peva naša poslovica kaže pogledaj ga u obucu pa ga pusti ukucu pametnom dosta a drakonska kazna onome ko ga je primio da nešto radi

Асдф Јклч

03.08.2016. 11:37

Кога бре брига за ово? Између осталог јел то мушко или женско?

nemojte raditi sa nepouzdanim likovima

03.08.2016. 14:13

Pa valjda imate i zamenu? Ni jedna ozbiljna predstava se ne sprema bez zamene. Ko j eovaj uopšte? Kao da će nekom faliti.