POLICIJA ČEŠLJA IMOVINU VELJE NEVOLJE! Vulin - "Priprema se nastavak operacije koja je počela hapšenjem grupe Belivuka"

Tanjug

10. 02. 2021. u 13:34

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se priprema nastavak operacije koja je počela hapšenjem grupe oko Veljka Belivuka i dodao da je u toku finansijska kontrola njihove imovine.

ПОЛИЦИЈА ЧЕШЉА ИМОВИНУ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ! Вулин - Припрема се наставак операције која је почела хапшењем групе Беливука

Foto: N. Fifić

– U ovom trenutku dok se kriminalna grupa Belivuk-Miljković nalazi u zatvoru sprovode se istražne radnje. Naša jedinica koja se bavi finansijskim kontrolama proverava njihovu imovinu. Već je stavila zabranu na otuđenje, raspolaganje imovinom svh pripadnika organizovane kriminalne grupe i tako ćemo uvek raditi – rekao je Vulin u Skupštini Srbije.

On je dodao da kriminal obično za svoj prvenstveni interes ima pribavljanje protivpravne imovinske koristi i da država želi da pokaže da se to ne isplati.

– Kada vam država jednog dana dođe, a uvek dođe po vas i oduzme vam to zbog čega ste prodali dušu đavolu, onda shvatite da nema nikakvog smisla baviti se kriminalom, jer nećete to moći da prenesete ni na svoje porodice, ni na svoju decu, da ste zaprao svojim kriminalom najviše kaznili njih – rekao je Vulin.

Ministar je najavio da će se akcije nastaviti i da se priprema nastavak već započete operacije.

– Sa ponosom mogu da kažem predsednik Aleksandar Vučić insistira i kod MUP-a i kod BIA da nema zaštićenih, da možemo i moramo u skladu sa zakonom da radimo svoj posao i da niko nije toliko moćan da bude nedodirljiv, kao i da njegovo kršenje zahteva može da bude oprošteno – naveo je Vulin.

Kako kaže, kada imate takvog predsednika i takvog vrhovnog komandanta “onda nije teško da radimo ovo što radimo”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela