ZAČULA SAM VRISKE - DETE NE DIŠE! Novi detalji smrti bebe u Kraljevu, policija razgovarala sa roditeljima

G. Ćirović

nedelja, 09. 08. 2020. u 13:37

ЗАЧУЛА САМ ВРИСКЕ - ДЕТЕ НЕ ДИШЕ! Нови детаљи смрти бебе у Краљеву, полиција разговарала са родитељима

Foto: G. Šljivić

U NEZAPAMĆENOJ porodičnoj tragediji koja se u nedelju, oko osam sati ujutro, dogodila u Kraljevu, najverovatnije nesrećnim slučajem od posledica gušenja preminula je beba J.J, dečak star oko mesec dana.

Bebu je, kako nezvanično saznajemo, bez znakova života i kako ne diše zatekla majka u porodičnom stanu u Ulici Dragoslava Bogavca 27, poznatijoj kao Gradska kolonija.

Foto: G. Šljivić

Zgrada u kojoj je preminula beba

Prema nezvaničnim informacijama, majka je svog dečaka podojila oko tri sata ujutro i potom legla da spava. Ujutru kada je pogledala svoje najmlađe dete, ono nije davalo znake života. Ubrzo je na mesto događaja pristigla hitna pomoć koja je bebu sanitetskim vozilom prevezla u kraljevačku Opštu bolnicu "Studenica" gde su lekari, na žalost, konstatovali smrt. Policija je obavila razgovor sa roditeljima i, kako saznajemo, za sada niko nije priveden. Istragu će sprovesti Više javno tužilaštvo u Kraljevu, a više okolnosti pod kojima je beba preminula biće poznato tek nakon obavljene obdukcije.

- Samo što sam se probudila začula sam histerične vriske „Ne diše!“, „Dete ne diše!“. Nedugo potom se glasno čula sirena hitne pomoći. U prvi mah nisam znala šta se desilo, mislila sam da je nešto u vezi korone, a kada sam saznala baš me je potreslo. Ne poznajem tu porodicu, ali je strašno to što im se dogodilo – kaže jedna od komšinica koju smo zatekli u blizini zgrade u kojoj se tragedija dogodila.

Kako saznajemo od ostalih komšija, porodica J. se u tu zgradu Gradske kolonije sa svoje četvoro dece nedavno uselila, tako da ih nisu dobro poznavali.

- Viđala sam to troje starije dece napolju, a ponekad i roditelje. Pre oko mesec dana dobili su bebu, a eto desila im se prava tragedija, teška nesreća – dodaje još jedna komšinica. - Ne znam šta bih vam još rekla. Strašno je kada čujete ovakve stvari.

Foto: G.Šljivić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)