NOVA FUNKCIJA ZA BIVŠEG GRADONAČELNIKA NIŠA: Zoran Perišić novi direktor KCN

V.N.

18. 11. 2020. u 22:49

BIVŠI gradonačelnik Niša, prof. dr Zoran Perišić, predložen je za novog direktora Kliničkog centra Niš, potvrdio je medijima šef odborničke grupe Zvezdan Milovanović.

НОВА ФУНКЦИЈА ЗА БИВШЕГ ГРАДОНАЧЕЛНИКА НИША: Зоран Перишић нови директор КЦН

Foto: N.Paraušić

Odluku u četvrtak treba da potvrdi i Vlada Republike Srbije, a prema Milovanovićevim rečima, Gradski odbor SNS Niš čestitao je Perišiću na tome što će se sutra, na sednici Vlade, naći predlog da bude postavljen na mesto direktora Kliničkog centra.

Prvi čovek Kliničkog centra Niš od 2012. godine bio je dr Zoran Radovanović koji se sredinom marta zbog zdravstvenih problema povukao sa te funkcije i rukovodstvo prepustio svom zameniku, direktoru Klinike za anesteziju dr Radmilu Jankoviću, koji je nedavno za svoj uspeh u vođenju KC, ali i kovid bolnica, odlikovan Karađorđevom zvezdom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas