ADANA POBEDOM ZAVRŠAVA SEZONU IZ SNOVA: "Plave munje" navijaće za Fenerbahče u finalu Kupa

O. M.

07. 06. 2023. u 11:47

ANKARAGUDžU dočekuje Adanu Demirspor na stadionu Erjaman u sredu uveče, u okviru poslednjeg kola turske Super lige.

АДАНА ПОБЕДОМ ЗАВРШАВА СЕЗОНУ ИЗ СНОВА: Плаве муње навијаће за Фенербахче у финалу Купа

Profimedia

Biće to poslednji meč sezone iz snova za gostujuću ekipu, koja će ostati četvrta bez obzira na ishod ovog i ostalih mečeva poslednjeg kola. Slavlje bi moglo da usledi posle finala Kupa Turske u kome se sastaju Fenerbahče i Bašakšehir, jer u slučaju da trofej osvoji vicešampion Turske, Adana će se plasirati u Ligu konferencija.

Najveće zasluge za ovako uspešnu sezonu pripisuju se treneru ekipe, italijanskom stručnjaku Vinčencu Monteli.

S druge strane, Ankaragudžu će sezonu završiti između 10. i 14. mesta, što je uspeh imajući u vidu da je ekipa ove godine izborila plasman u Superligu.

Malo je nedostajalo da se Ankraragudžu nađe u finalu Kupa, pošto je ispala od Bašakšehira u polufinalu, tek posle produžetaka. Bilo je 1:0 za istanbulski tim u prvoj utakmici i 2:1 u regularnom delu utakmice za ekipu iz glavnog grada koja je u produžecima poklekla sa igračem manje nakon što je bosanski fudbaler Nihad Mujakić zaradio dva žuta kartona za manje od minut.

U prvom delu sezone, Adana je kao domaćin pobedila sa 3:1, a jedini pogodak za Ankarugudžu postigao je srpski internacionalac, nekadašnji junior Crvene zvezde Uroš Radaković.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a