JUNAJTED SE SVETI! Današnji protivnik mu je prekinuo seriju od sedam vezanih pobeda

V.M.

04. 02. 2023. u 08:37

MANČESTER dočekuje Kristal palas od 16 časova.

ЈУНАЈТЕД СЕ СВЕТИ! Данашњи противник му је прекинуо серију од седам везаних победа

FOTO: EPA

Domaćin je podigao formu u nastavku sezone i sada zauzima četvrtu poziciju na tabeli koja ga vraća u Ligu šampiona iduće sezone. Palas nikako da izađe iz krize i ne zna za pobedu na prethodnih pet utakmica.

Junajted je preko nedelje rutinski obavio posao u revanšu polufinala EFL kupa savladavši Notingem forest sa 2:0, na taj način je zakazo obračun sa Njukaslom u finalu i Erik ten Hag će imati priliku da se bori za trofej u svojoj prvoj sezoni na čelu kluba. Domaćin ima tri pobede uz remi i poraz na prethodnih pet utakmica u Premijer ligi, Arsenal mu je mnogo odmakao pobedom u međusobnom duelu i ''crvene đavole'' u nastavku sezone očekuje borba za plasman u Ligu šampiona.

Kristal palas je u seriji loših rezultata, nakon što je pobedio Bornmut 31. decembra usledili su porazi od Totenhema, Sautemptona i Čelsija uz remije sa Njukaslom i današnjim protivnikom. ''Orlovi'' su trenutno 12. na tabeli sa 24 osvojena boda. Izabranici Patrika Vijere su na devet gostovanja ove sezone pokupili isto toliko poena.

Ova dva tima su se već susrela početkom 2023. godine kada je na ''Selhurst parku'' bilo 1:1.

Erik ten Hag na ovom meču neće moći da računa na Eriksena, van de Beka i Batlenda, dok je pod znakom pitanja Skot Mektominej.

Gost dolazi oslabljen na ''Teatar snova'', biće bez Zahe, Andersena, Fergusona i Mekartura.

Očekujemo dobru utakmicu kakva je i bila pre 20 dana, smatramo da su izostanci bitnih igrača veliki problem za Palas i kada na to dodamo odlične igra Junajteda verujemo u pobedu domaćina.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna