TEŠKO GOSTOVANJE ZA "BRĐANE": Novi Pazar i Čukarički u borbi za prve ovosezonske bodove

Novosti online

15. 07. 2022. u 08:28

OBE ekipem poražene u premijernim utakmicama.

ТЕШКО ГОСТОВАЊЕ ЗА БРЂАНЕ: Нови Пазар и Чукарички у борби за прве овосезонске бодове

FOTO: FK Čukarički

Čukarički nije najbolje počeo sezonu, ubedljivo je poražen u derbiju prvog kola od TSC-a (1:4) na Banovom brdu. Nije bilo mnogo vremena za tugovanje, "brđani" su se okrenuli prvom ovosezonskom gostovanju, večeras od 20 časova igraće protiv Novog Pazara.

- Zasluženo smo poraženi na premijeri, sportski smo čestitali rivalu koji je bio bolji. Na nama je da izvučemo pouke, da ispravimo greške. Ovo je tek početak, očekuje nas duga i naporna sezona. Mogla je utakmica da ode i u drugom pravcu, zaista nismo imali sreće u pojedinim momentima, posebno kod gola Endijaea, koji je, nažalost, bio u ofsajdu – kazao je Mijailović.

Naredni rival je dobro poznat, ekipa Novog Pazara, sa kojom je Čukarički oba puta prošle sezone igrao nerešeno.

- Oni obično igraju bolje kako sezona odmiče, ali ovoga puta su bili vrlo dobri na premijeri, nesrećno su poraženi od Voždovca u Beogradu. Pokazali su kvalitet, ta njihova partija je dovoljna opomena za nas, moramo da ih shvatimo ozbiljno, uostalom kao i svakog rivala u Super ligi Srbije. Znamo koliko je teško igrati u Novom Pazaru, ali isto tako smo svesni značaja ovog susreta – kazao je Mijailović, koji je potom dodao:

- Dobro se poznajemo, i Novopazarci su se pojačali, sigurno je da bi mogli da budu prijatno iznenađenje ove sezone. Imaju u svom sastavu i nekoliko bivših igrača Čukaričkog, tamo je i Mitar Ergelaš na pozajmici, što je svakako kvalitet više za taj tim. Ponavljam, maksimalno ozbiljno moramo da pristupimo utakmici, na nama je da popravimo utisak iz prvog meča u sezoni i da vratimo samopouzdanje pred bitan meč u Evropi.

Novi Pazar u večerašnji susret takođe ulazi nakon poraza. "Plave" je u Beogradu savladao Voždovac rezultatom 1:0. Premijerni pogodak u novoj sezoni Mocart bet Super lige postigao je Stefan Hajdin.

NAŠ TIP: X2&2-4 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati