BRUKA I SRAMOTA! Užasan snimak iz Novog Sada - U Dunav bacili tri kese plastičnih flaša i otišli (VIDEO)

Novosti online

03. 04. 2021. u 17:02

ŠETAJUĆI pored reke više nije neobično da vidimo prizore smeća, odbačenih životinja, starog nameštaja i ostalih stvari kojima mesto svakako nije tu.

БРУКА И СРАМОТА! Ужасан снимак из Новог Сада - У Дунав бацили три кесе пластичних флаша и отишли (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

To što nekolicini reka i jezera u Srbiji preti ekološka katastrofa izgleda da više nikoga nije ni briga te vodu i dalje zatrpavaju smećem. 

Jedna takva scena odigrala se i u Novom Sadu, gde je devojka u pratnji mladića pobacala u Dunav desetine plastičnih flaša. Prizor se odvijao u delu keja bližem kanalu Dunav-Tisa-Dunav, gde obično ima manje prolaznika, ali ipak dovoljno da snimkom zabeleže ovu sramotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Dok je devojka bacala flaše, mladić je, u maniru pouzdanog stražara, držao vreću sa flašama i povremeno se osvrtao i "čuvao stražu". Nakon što su u reku pobacali tri vreće plastičnih flaša, lagano su ustali i otišli kao da se ništa nije desilo.

"Treba ih kazniti žestoko", "Sve je to od kuće", "Da ne znam gde živimo, pomislio bih da je skrivena kamera u pitanju", neki su od komentara.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

stojan

04.04.2021. 03:48

Ovakvi idioti su vec vidjeni. Sa ovom svescu I primitivizmom nikada ulaznica za Evropu. Ni pod razno. Iskoreniti jedino sa visokim kaznama.To pali I deluje 100 procentno. Jedini recept u Jututunskoj juhahahi.