RASPORED KRETANJA: Zbog havarije Vlasotinčani se vodom za piće snabdevaju iz pet cisterni

I.Mitić

02. 04. 2021. u 18:11

DOK nadležni utvrđuju stanje havarisanih pumpi na vodozahvatu, koje prepumpavaju sirovu vodu do fabrike za njenu preradu, vodosnabdevanje Vlasotinčana vrši se posredstvom pet cisterni koje su u ovu varoš stigle iz javno-komunalnih preduzeća iz Leskovca, Grdelice, Lebana, Pirota i Aleksinca.

РАСПОРЕД КРЕТАЊА: Због хаварије Власотинчани се водом за пиће снабдевају из пет цистерни

Foto: GU Vlasotince

Kako je saopšteno, po jedna cisterna biće na platoima ispred zgrade lokalne samouprave i Doma zdravlja, od 12 časova. Dve će se kreti Vlasotincem, a jedna okolnim selima i to po unapred utvrđenom rasporedu.

Jedno namensko vozilo namenjeno je snabdevanju ulica: Babički odred, Konopnička, Vinogradarska, Mije Milenkovića, 22. divizije, Milentija Popovića, Maksim Gorki, Vlasinska i Branislava Nušića, dok će se drugo kretati ulicama: Industrijska zona, 29. novembar, Milorada Veličkovića, Ive Lole Ribara, Đure Đakovića, Svetozara Markovića i Marka Oreškovića sve do platoa ispred Opštine Vlasotince.

Treća cisterna obilaziće naseljena mesta: Orašje, Kukavica, Prilepac, Gložane, Batulovce, Konopnica, Šišava, Donja Lomnica, Boljare i Manastirište.

Radi lakšeg i efikasnijeg snabdevanja saopšteni su i kontakt telefoni vozača cisterni. Za prvo vozilo kontakt telefon je 063/1164977. Vozača druge cisterne građani mogu kontaktirati na broj 062/8067105, dok je kontakt telefon vozača trećeg vozila koje će obilaziti okolinu varoši 063/1161285.

Za sada još uvek nema informacija koliko su ozbiljna oštećenja na pumpama na vodozahvatu od čega će da zavisi hoće li one moći da budu popravljene ili će morati da se menjaju novim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!