VRNJAČKA NOVOGODIŠNJA BAJKA: Praznična atrakcija u prestonici srpskog turizma

G.Ćirović

04. 01. 2021. u 12:01

UMESTO uobičajenog organizovanog dočeka, lokalna samouprava i Turistička organizacija Vrnjačke Banje za meštane i goste prestonice srpskog kontinentalnog turizma priredili su svojevrstan višednevni bazar pod nazivom - Novogodišnja bajka.

ВРЊАЧКА НОВОГОДИШЊА БАЈКА: Празнична атракција у престоници српског туризма

Foto: Opština VB

Na nekoliko punkotova ovdašnjeg Trga kulture i duž popularne banjske promenade, na praznično uređenim štandovima izloženi su suveniri, proizvodi domaće radinosti, kulinarske đakonije, tradicionalni šumadijski čaj, grejano vino i rakija, a nisu izostali ni muzički, kao ni programi za najmlađe.

 

Foto: Opština VB

 

- U skladu sa epidemiološkim merama organizovali smo našu Novogodišnju bajku sa željom da Vrnjačka Banja još jednom na atraktivan i specifičan način isprati staru i dočeka novu godinu – kaže Ivan Trifunović, direktor ovdašnje Turističke organizacije.

Da je ovo pun pogodak Vrnjčana svedoče i reči posetilaca koji su imali priliku da se okrepe uz neki od domaćih specijaliteta.

Foto: Opština VB

 

- Nešto slično video sam u pojedinim gradovima u okruženju za vreme Božića, tako da bi bilo lepo da Novogodišnja bajka u Vrnjačkoj Banji postane tradicionalna – kaže jedan od posetilaca. - Mnogima su koncerti i vašari po trgovima postali naporni, a ovo je lep i pristojan način za slavlje, nadem se sledeći put u mnogo povoljnijim epidemiološkim uslovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima