NA LEDU NAJVIŠE STO LJUDI: Klizalište u Subotici konačno počelo sa radom

J.L.

28. 12. 2020. u 16:56

GRADSKO klizalište u Subotici krajem prošle nedelje otvoreno je za sportiste a od danas mogu da ga koriste i građani.

НА ЛЕДУ НАЈВИШЕ СТО ЉУДИ: Клизалиште у Суботици коначно почело са радом

Foto: D. Dozet

Zbog aktuelne epidemiološke situacije,  na ledu će istovremeno moći da boravi najviše 100 klizača, a u zatvorenom prostoru klizališta najviše deset osoba, što će kontrolisati dežurni radnici.

-Posetioci će biti u obavezi da nose zaštitnu masku u zatvorenom prostoru, na ledenoj ploči i u situacijama kada nisu u mogućnosti da održe preporučenu fizičku distancu od najmanje dva metra u svim pravcima između posetilaca – objašnjavaju u JKP „Stadion“. - Ispred ulaza u objekat biće postavljena sredstva za dezinfekciju ruku i dezobarijere, a na vidljivim mestima biće istaknute informacije o higijenskim postupcima i smernicama o pravilnom ponašanju posetilaca, a koje se pre svega odnose na obavezu pranja ruku i potrebu održavanja fizičke distance.

Takođe, biće pojačana higijena i dezinfekcija radnih i pomoćnih prostorija, koje će se često provetravati, a korisnicima se preporučuje da svoje lične stvari ne ostavljaju u garderobi .Kao i do sada, prodaja karata i izdavanje klizaljki biće na šalteru, a u cilju izbegavanja gužvi, biće organizovana i pretprodaja karata.

Cena ulaznice je ostala nepromenjena i iznosi 110 dinara za dva sata klizanja, a posetioci koji ne poseduju klizaljke moći će da ih iznajme po ceni od 200 dinara.

Gradsko klizalište radiće 28, 29. i 30. decembra u tri termina, odnosno od 10 do 12, od 14 do 16 i od 18 do 20 časova, dok će 31. decembra biti otvoreno od 10 do 12 i od 14 do 16 časova. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!