EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U KNJAŽEVCU: Desetoro novoobolelih od kovida-19

S.M.J.

09. 11. 2020. u 14:56

U KNjAŽEVCU od poslednjeg izveštaja Zavoda za javno zdravlje “Timok” u Zaječaru, od kovida-19 obolelo je još deset osoba, od kojih četiri muškarca i šest žena.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У КЊАЖЕВЦУ: Десеторо новооболелих од ковида-19

Foto S.M.J.

Od 1. novembra do danas u ovoj opštini evidentirana su 67 osoba pozitivnih na prisustvo virusa korona i to 36 kod žena i 31 kod muškaraca.

Najmlađi pacijent ima osam, a najstariji 93 godine. Inače, ukupan broj zaraženih u opštini Knjaževac od proglašenja epidemije u našoj zemlji iznosi 373.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)