(FOTO) NIŠLIJA KUPIO VREĆU DA SAHRANI DEDU: Ostao je bez reči kad je video šta piše na računu

Telegraf

23. 07. 2020. u 15:49

(ФОТО) НИШЛИЈА КУПИО ВРЕЋУ ДА САХРАНИ ДЕДУ: Остао је без речи кад је видео шта пише на рачуну

Foto: Instagram

JEDAN Nišlija, koji je kupio vreću kako bi sahranio dedu preminulog od Kovida 19, obratio se medijima zbog, kako je naveo, sadržaja poruke na fiskalnom računu koji mu je izdalo komunalno preduzeće „Gorica“ .

Kako je kazao, što je ilustrovao isečkom, na računu o prodaji pogrebne opreme uz podatke o ovoj komunalnoj firmi koja se između ostalog bavi i sahranjivanjem i ceni vreće, stoji natpis „Dođite ponovo“.

Požalio se medijima da je ovaj natpis doživeo na vrlo neprijatan način s obzirom na to da ga izdaje firma u koju niko ne želi da dođe dva puta.

Foto: Instagram

Komentarišući reakciju ovog Nišlije Igor Jovanić, direktor „Gorice“ kaže da su oni, kao i ostala preduzeća koja prodaju robu, dobili fiskalne kase sa unificiranim sadržajem računa, te da sporni natpis sa njima nema nikakve veze.

- Poruke takvog tipa postoje na svakom fiskalnom računu u svim trgovinama. Sa druge strane, napominjem da naša firma prodaje i druge stvari, koje nemaju veze sa pogrebnim uslugama, pa poruka tipa „Dođite nam opet“ ima potpunog smisla. Moram da naglasim, da ako je tom Nišliji od svega što smo uradili da bismo njegovog srodnika dostojanstveno ispratili na poslednji počinak, jedino zasmetao natpis na fiskalnom računu, onda smo zaista ponosni. Dajemo sve od sebe da u ovim vremenima, ispraćaj pokojnika protekne na najbolji mogući način, pa smatramo da ovakve izjave zaista nisu primerene – objašnjava Jovanić.

Ipak, kako ističe, odlučili su da uvaže ovu primedbu iako, kako ponavlja, za njenu sadržinu nisu odgovorni.

- Naložili smo našem timu da već danas obavi ponovnu fiskalizaciju te da tu poruku uklone – saopštio je Jovanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Srba

23.07.2020. 18:41

Добро је још и прошао, кад су Ново Гробље и Медијана у питању. Породице скрхане болом у најгорим тренуцима својих живота редовно доживљавају и додатна понижавања и вређања када сахрањују своје најмилије због тоталне непрофесионалности, нељубазности и дрскости појединих запослених. Не дао ником Бог да мора да ступа у интеракцију са једним одвратним, осорним и нељубазним седокосим пословођом коме је специјалност дрскост и неспособност да пружи било какву нормалну услугу и обави пристојан разговор без да вас дрско понижава, вређа, наређује....