RUDNIČKO-TAKOVSKI KRAJ: Četvoro novoobolelih od virusa korona

M. B.

23. 07. 2020. u 14:50

JOŠ četiri osobe u Rudničko-takovskom kraju novoobolele su od kovid-19, po današnjem zvaničnom izveštaju, prema do sada pristiglim rezultatima testiranih na tu zarazu. Svi ostali rezultati ovde se još čekaju.

РУДНИЧКО-ТАКОВСКИ КРАЈ: Четворо новооболелих од вируса корона

Foto: Depositphoto

Statistika epidemije u ovom kraju zvanično se deli na dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su, prema zvaničnim podacima, izlečeni. U drugom takozvanom „piku“ od polovine juna, od kovida-19 do danas su obolela 62 lica, uz četiri smrtna ishoda, izlečeno je 24, pet ih leči Klinički centar u Kragujevcu, četiri milanovačka Opšta bolnica, jedno Opšta bolnica u Čačku, ostalih 24 sa lakšom kliničkom slikom su u kućnoj izolaciji.

- U Kovid ambulanti Doma zdravlja juče su pregledana još 62 pacijenta. Od njih je troje hospitalizovano: dvoje u milanovačkoj Opštoj bolnici, jedan pacijent u KBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu - izjavio je danas dr Aleksandar Čivović, v.d. direktora Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave