OD KORONE PREMINUO MUŠKARAC IZ BRUSA

S.BABOVIĆ

12. 07. 2020. u 15:15

MUŠKARAC M.B. (84) iz Brusa preminuo je u KC Niš, saznaju Novosti.

ОД КОРОНЕ ПРЕМИНУО МУШКАРАЦ ИЗ БРУСА

Foto: S.Babović

Prema saznanjima Novosti, preminuli pacijent je imao potvrđen KOVID 19, a bio je i hroničan srčani bolesnik, sa respiratornim tegobama.

To je 38. smrtni slucaj u Rasinskom okrugu koji se dovodi u vezu sa korona-virusom.

Od početka epidemije virus korona potvrđen je kod 548 lica u Rasinskom okrugu,a samo u Kruševcu 343.

Foto: S.Babović

Situacija je alarmanta u Aleksandrovcu, gde su od početka epidemije registrovana 92 pozitivna slučaja, a vanredna situacija proglašena još 7.julU Brusu je korona potvrđena kod 62 osobe, u Varvarinu kod 27, u Ćićevcu u 13 slučajeva i u Trsteniku u 11.

Vanredna situacija na snazi je od srede i u Kruševcu,a dan kasnije pooštrene su mere u borbi protiv epidemije pa je zabranjeno i okupljanje više od 10 ljudi u zatvorenom i na otvorenom prostoru.           

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)