DA BLISTA DVORIŠTE VRTIĆA: U Paraćinu radni vikend za vaspitače, decu i roditelje (FOTO)

Z. R.

13. 04. 2024. u 18:04

DRUGI je vikend kako je u dvorištu vrtića „Kolibri“ Predškolske ustanove „Bambi“ u Paraćinu sprovedena zajednička akcija roditelja, vaspitača i mališana kako bi se sredile sprave i prostor za igru.

ДА БЛИСТА ДВОРИШТЕ ВРТИЋА:  У Параћину радни викенд за васпитаче, децу и родитеље (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/PU Bambi Paraćin

Rukave su svi zajedno zasukali, pa su farbane klupice, stolovi, peščanici i drugi dvorišni mobilijar na kom se korisnici ove ustanove tokom boravka u njoj zabavljaju.

Kako kažu u PU „Bambi“, pozivu da se okupe i danas na zajedničkom zadatku odazvali su se roditelji iz tri vaspitne grupe, a mame su čak pripremile posluženje za sve vredne ruke.

Deca su bila angažovana u oslikavanju ćeremida za buduću baštu i uživala su u igri, druženju i isprobavanju novih sprava.

Foto: Fejsbuk/PU Bambi Paraćin

 Iz PU "Bambi" se zahvaljuju svim mamama, tatama, deci, vaspitačicama na trudu, angažovanju, vremenu, energiji i ljubavi uloženoj da ovaj prostor dobije novi sjaj i postane mesto zajedničkog druženja, istraživanja i igre.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!