ROK DO 7. JULA: Prijava štete od polave na stambenim objektima u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

21. 06. 2023. u 14:45

ODLUKOM Vlade Srbije o proglašenju elementarne nepogode, Komisija za procenu štete i potreba nakon elementarnih i drugih nepogoda kraljevačkog Gradskog veća, pozvalo je Kraljevčane da prijave štetu na svojim stambenim objektima nastalu u majskim i junskim poplavama.

РОК ДО 7. ЈУЛА: Пријава штете од полаве на стамбеним објектима у Краљеву

G.Šljivić

Prijava štete podnosi se na šalteru broj pet, kraljevačke Gradske uprave, na propisanom obrascu koji se može preuzeti na šalteru. Moguće je i elektronski, na portalu grada Kraljeva, na portalu Odeljenja za poslove civilne zaštite, kao i u prostorijama ovog Odeljenja od 22. juna do 7. jula 2023. godine.

Uslov za prijavu štete isključivo na stambenom objektu (ne za pomoćne objekte ili vikendice) je da je u objekat ušla voda ili je zahvaćen klizištem zbog čega je nastalo oštećenje.

G.Šljivić

 

Prijave upućene pre i posle roka, kao i prijave koje nisu podnete na propisanom obrascu neće biti razmatrane. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Odeljenju za poslove civilne zaštite lično ili telefonom 036/33-11-99 svakog radnog dana od 7.00 do 9.30 i od 10.00 do 15 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)