SRBIJA NA NOGAMA: Novak prvi meč na Australijan openu igra u ponedeljak

Novosti online

06. 02. 2021. u 09:55

PRVI meč na ovogodišnjem Australijan openu biće odigran ovog ponedeljka. Srpski teniser startuje protiv Žeremija Šardija.

СРБИЈА НА НОГАМА: Новак први меч на Аустралијан опену игра у понедељак

Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Ne zna se još uvek tačna satnica, očekuje se da Novak na teren izađe u prepodnevnim časovima po našem vremenu, tačnije u večernjem po lokalnom vremenu. 

Gornja polovina žreba u kojoj se nalazi i naš teniser po rasporedu igra u ponedeljak. NA teren će i Dominik Tim, Saša Zverev, Miloš Raonić, Nik Kirjos, Marijan Čilić... Od srpskih tenisera izaći će na teren i Dušan Lajović, protivnik će mu biti Sergej Strahovski. 

Kao i Miomir Kecmanović koji igra protiv Kamila Majhšaka. 

U redovima teniserki "ozi open" otvoriće donji deo žreba, na teren će Simona Halep, Naomi Osaka, Serena Vilijam, kao i naša Nina Stojanović kojoj je protivnica Irina Begu. 

Inače igrači koji u nedelju treba da igraju finale ATP Kupa, a to su Danil Medvedev, Aleksandar Rubljov, Mateo Beretini i Fabio Fonjini su u donjem delu žreba i imaće dan pauze između dva meča.

Što se tiče Đokovićevog benefita, on će imati dva dana pauze između polufinala i finala ukoliko dođe do tog dela turnira.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina