"DAO SAM IM PREDLOG": Đoković prvi put javno progovorio o teniskim terenima na Dorćolu

Novosti online

04. 07. 2023. u 12:21

Novak Đoković je nedavno vratio terene na 25. maju gradu Beogradu, što je sve iznenadilo. Od tog trenutka se na njemu nalaze samo ljudi koji ih održavaju i neizvesna je sudbina teniskih terena koji su do juče bili pod okriljem najboljeg srpskog sportiste svih vremena.

ДАО САМ ИМ ПРЕДЛОГ: Ђоковић први пут јавно проговорио о тениским теренима на Дорћолу

FOTO: N. Skenderija

Podsećanja radi, Đoković je izdao i saopštenje, a sada je i prvi put javno pričao o terenima na Dorćolu, koje je vratio Beogradu. 

- Vraćamo gradu centar, ne znamo šta će se sada desiti. Šta će grad odlučiti da radi sa klubom. Po meni, dao sam neki svoj prijateljski predlog da to bude nacionalni teniski centar koji već 15-20 godina unazad stoji kao velika želja TSS i svih nas teniskih radnika - pričao je Novak u dahu i nastavio:

- Ovaj sport, koji je mnogo dao Srbiji, zaslužuje da ima TC. To je idealno. Okrećem se dalje novim projektima i u narednih par godina će se nešto ostvariti, na drugoj lokaciji, da li u Srbiji ili ne, videćemo.

Što se tiče njegove baze u Beogradu, Novak je na tu temu rekao:

- Ne znam gde će mi definitivno biti baza. Pretpostavljam da će biti Gemaks, dvorana. Što se tiče šljake i betona na otvorenom, to ćemo videti. Možda čak i 25. maj u zavisnosti od toga ko će tamo ući i kako će se to voditi - zaključio je srpski as.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!