"LUDOVAĆE ZA NOVAKOM KAD OSETE DA SE BLIŽI KRAJ KARIJERE": Britanac smatra da se publika loše odnosi prema Đokoviću

Novosti online

26. 06. 2022. u 20:37

NOVAK Đoković će sutra odigrati prvi meć na Vimbldonu protiv Sunvu Kvona. O tome koliko Srbin nije poštovan od strane publike govorio je bivši britanski teniser Džon Lojd.

ЛУДОВАЋЕ ЗА НОВАКОМ КАД ОСЕТЕ ДА СЕ БЛИЖИ КРАЈ КАРИЈЕРЕ: Британац сматра да се публика лоше односи према Ђоковићу

FOTO: AP

Nole je dobro prošao na žrebu i mnogi ga smatraju za glavnog favorita da po četvrti put zaredom pokori grend slem koji se igra u Londonu.

Lojd je za portal "Tenis 365" istakao da će se odnos publike prema Đokoviću promeniti onog trenutka kada se primakne kraj njegove karijere.

- To je potpuno bizarna priča. Pričamo o ovoj eri tenisa, ispada da je on srećan što je deo ove ere, a zapravo je nesrećan što je u eri u kojoj su Rafa i Rodžer i svakako i Endi Mari. Oni su svi veliki igrači, popularni su kod navijača i u medijima, što sa njim nije slučaj. Prema njemu su se loše odnosili, tako je što se tiče publike, ali i štampe - naglašava Lojd i dodaje:

- On je jedan od onih igrača, a među njih bih ubrojao i Džimija Konorsa, koje su tretirali daleko bolje pošto bi se vratili. Kada uđu na stadion kao komentatori ili se samo pojave na tribinama, ljudi polude. U stilu, 'nisam bio tvoj navijač, ali sada cenim činjenicu da si bio sjajan u svoje vreme', i onda se pojavljuje ta ljubav. Mislim da će i sa Novakom biti tako i da će se ta ljubav ispoljiti kada završi karijeru ili kada budu osetili da je to poslednja sezona koju igra, svi će ludeti za njim. To je priroda zveri.

Podsetimo, Đoković će protiv teniser iz Južne Koreje igrati sutra od 14.30 na Centralnom terenu "Ol Ingland klaba".

BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke Andree Prisakariu čitaocima "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a