BEKER ISPROZIVAO MUSETIJA PA ŠOKIRAO: Novak nije favorit u četvrtfinalu!

Novosti online

08. 06. 2021. u 08:36

BORIS Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića i trostruki osvajač Rolan Garosa, žestoko je kritikovao Italijana Lorenca Musetija zbog odluke da se povuče sa meča protiv Novaka Đokovića.

БЕКЕР ИСПРОЗИВАО МУСЕТИЈА ПА ШОКИРАО: Новак није фаворит у четвртфиналу!

Foto AP

Italijan je vodio 2:0 u setovima protiv Noleta koji je ekspresno stigao do 2:2, a Italijan je u petom setu pri 4:0 odlučio da se povuče zbog povrede prepone. 

- Nisam video da je upitanju neka ozbiljna povreda, te mislim da to nije bilo u redu, da se povuče. Trebalo bi da poštujete i onog igrača s druge starne mreže i da kažete "danas me je pobedio" - rekao je Beker za "Eurosport" i dodao:

- Da, bilo bi 6:0. Ali, to je test zrelosti. Novak je šampion i sigurno je navikao na ovakve situacije. Museti je verovatno u jednom trenutku pomislio da može da pobedi prvog reketa sveta. Uvek moraš da veruješ u sebe, pogotovo protiv velikana.

Upitan šta očekuje od četvrtfinalnog duela između Đokovića i Beretinija, Beker je dao zanimljiv odgovor:

- Za mene je Beretini u prednosti. Imao je slobodan dan, a ni ranije nije imao duge mečeve. Sada je vrlo pažljivo posmatrao duel sa Musetijem i video je da je Đoković pobediv, smatra Beker. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)