ŠOK! Najveći ukrajinski sportista svih vremena sarađivao sa Rusima

Novosti online

10. 07. 2023. u 12:51

Najveći ukrajnski sportista svih vremena, legendarni atletičar Sergej Bubka optužen je za izdaju!

ШОК! Највећи украјински спортиста свих времена сарађивао са Русима

Foto arhiva VN

Najuspešniji sportista u istoriji Ukrajine, 35-struki svetski rekorder u skoku s motkom, višestruki evropski i svetski šampion i olimpijski pobednikod početka ruske agresije na njegovu zemlju, snabdeva naftom proruske snage u Donbasu, navodi se u otkriću koje je zaprepastilo sve u Ukrajini, prenosi "Jutarnji.hr"

Kompanija "Mon Blan", koja pripada poznatom sportisti Sergeju Bubki i njegovom bratu Vasiliju, posluje na privremeno okupiranim teritorijama i prodaje gorivo "ruskim teroristima", pokazalo je istraživanje portala Bihus.info.

"Istina, ne radi se o ogromnom novcu - to je 830.000 rubalja ili oko 9.000 dolara, međutim uzbuđenje je izazvalo otkriće da je to čuveni Bubka, koji trguje sa okupatorima svoje zemlje."

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)