ŠUMADINCI DIŠU KAO JEDAN: Strateg rukometaša Radničkog Đorđe Teodorović veruje da mogu da izbore plej-of

S. K.

09. 11. 2021. u 13:25

RUKOMETAŠI Radničkog veruju da imaju snagu i kvalitet da izbore plej-of. Strateg Šumadinaca Đorđe Teodorović je zadovoljan kako je ekipa igrala u prvoj polovini grupne faze i nada se da mogu da budu među četiri ekipe u grupi A, koje će se kasnije boriti za titulu.

ШУМАДИНЦИ ДИШУ КАО ЈЕДАН: Стратег рукометаша Радничког Ђорђе Теодоровић верује да могу да изборе плеј-оф

Foto: Arhiva Novosti

- Ne treba zaboraviti da smo kod kuće uz pobede prikazali i zavidan nivo igre. Ono što sigurno moramo popraviti su igre na gostovanjima. Imali smo bleda izdanja protiv Obilića u Beogradu i Dinama u Pančevu, dok je utakmica sa Vojvodinom u Novom Sadu bila ohrabrujuća, ali nedovoljno dobra da bi se zabeležio trijumf - ističe za sajt Radničkog Teodorović.

Iskusni stručnjak smatra da je igra prepoznatljiva i da dobijaju pohvale za prikazano na terenu:

- Igramo brzo i maštovito sa loptom, dok u odbrani u dugim periodima prikazujemo dobru organizovanost i čvrstinu. Lako je primetiti da u ekipi duva "dobar vetar" i da momci izgaraju jedan za drugog na terenu. U narednom periodu ćemo morati da poradimo na još boljoj organizaciji napada i maksimalnom iskorištavanju resursa koje posedujemo u timu. Takođe, moramo poboljšati učinak golmana.

Teodorović priznaje da je primaran cilj plasman u plej-ofu, uz opasku da ih očekuju pakleni dueli kod kuće sa Vojvodinom i Dinamom, a u gostima sa Zvezdom, Metaloplastikom i Jugovićem:

- Ne znam da li će četiri pobede doneti plasman u plej-of, ali sam siguran da svi u klubu dišu kao jedan i učinićemo sve da svoje ciljeve i ostvarimo. Nema ništa od priče, moramo da zavrnemo rukave i uđemo motivisano u rad i borbu, u skladu sa poslovicom prvo skoči, pa reci hop!

 Kragujevčani su u osmom kolu slobodni, a u devetom, 13. novembra (16.30) u svojoj hali dočekuju Obilić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna