HRVATICA ZAPLAKALA PRED KAMEROM: Sandra Perković ostala bez medalje u Tokiju, na kraju nije mogla da zadrži suze (VIDEO)

Novosti online

02. 08. 2021. u 19:30

HRVATSKA se nadala da će se sa odličjem kući vratiti Sandra Perković, ali od toga neće biti ništa, pošto je u bacanju diska zauzela četvrto mesto.

ХРВАТИЦА ЗАПЛАКАЛА ПРЕД КАМЕРОМ: Сандра Перковић остала без медаље у Токију, на крају није могла да задржи сузе (ВИДЕО)

FOTO: Printskin/Facebook/HRT

Ona je osvajala zlato na Igrama u Londonu 2012. godine i Rio de Žaneiru 2016. Sada to nije uspela to da ponovi, a jedan od razloga je i kiša koja je lila kao iz kabla tokom takmičenja.

- Prvi hitac mi je iskliznuo, drugi je bio divljački, kod četvrtog je voda kapljala sa diska... Nije to glavni razlog, cela ova sezona bila je prepuna izazova. Ovo nisam bičla ja, biće bolje u Parizu 2024. godine - rekla je Sandra Perković.

Njeno mišljenje je da daljine koje su bačene u finalu nisu bile preterano impresivne i da je lako mogla da dođe do medlje.

- Ovo su bile smešne daljine, medlaja se crtala. Kriva sam, nisam to bila ja. Želela sam 68 metara već u prvoj seriji,... Borila sam se koliko sam mogla, više sreće drugi put - rekla je najbolja hrvatska atletičarka i zatim zaplakala u televizijskom prenosu.

Ona je takmičenje završila na četvrtoj poziciji. Pobedila je Amerikanka Valeri Alman (68,98), drugoplasirana je bila Nemica Kristin Pudenc, a na trećoj poziciji završila je Kubanka Haime Perez.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima