ŠOK ZA SRBINA! Nikola Jović ode u Razvojnu ligu

Tanjug

13. 11. 2023. u 11:42

Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra izjavio je danas da će srpskog reprezentativca Nikolu Jovića da prosledi u tim Sijuks fols skajforsa, koji se takmiči u Razvojnoj Dži ligi, prenose američki mediji.

ШОК ЗА СРБИНА! Никола Јовић оде у Развојну лигу

M. Vukadinović

Jović (20) je član Majamija od 2022. godine, a i prošle sezone je igrao za Sijukse u Dži ligi.

"Zaista sam ohrabren Nikolinim razvojem, koliko je porastao. A zašto ne igra? Bio je i bolestan sedam dana, pa mu samo treba da izađe na trening. Videćemo koji je sledeći korak najbolji za njega. Verovatno neko vreme u Sijuksu, da bi se takmičio", rekao je Spolstra.

On je istakao da će srpskom košarkašu biti potrebno strpljenje.

"To što ne igra nije pokazatelj kako se osećamo po pitanju njegovog razvoja. Jednostavno, postoje koraci. Jović je prošle sezone bio naš najmlađi igrač. Ovo je samo deo procesa. On će nastaviti da se razvija, biće još bolji. S treningom, uz njegove već postojeće veštine, a one su zaista jedinstvene", zaključio je Spolstra.

Jović je ove sezone odigrao dva meča za Majami, a prosečno je postizao 6,5 poena i imao dve asistencije po utakmici. On je sa selekcijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)