"ČIJE KONJE JAŠEŠ, NIKOLA"? Amerika bruji o potezu srpskih navijača (VIDEO)

Novosti online

08. 06. 2023. u 08:55

Košarkaši Denvera napravili su "brejk" u Majamiju i pobedom 109:94 poveli sa 2:1 u velikom finalu NBA lige.

ЧИЈЕ КОЊЕ ЈАШЕШ, НИКОЛА? Америка бруји о потезу српских навијача (ВИДЕО)

Foto AP

Najzaslužniji za trijumf tima iz Kolorada bio je Nikola Jokić, koji je meč završio sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija. Srpski centar Nikola Jokić odigrao je istorijski meč, upisao je novi tripl-dabl sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija, za skoro 44 minuta u igri.

Nikada u istoriji nije se desilo da jedan košarkaš u plej-ofu ima najmanje 30 poena, 20 skokova i 10 asistencija. Tripl-dabl upisao je i Džamal Marej - 34 poena, 10 skokova i 10 asistencija, a odličan meč imao je "ruki" Kristijan Braun sa 15 poena. Kod Majamija Džimi Batler ubacio je 28, a Bem Adebajo 22 poena.

Veoma zanimljivo bilo je na parketu, tribinama, ali i ispred hale. Srbi su rešili da naprave spektakl, pa su čekajući Nikolu Jokića zapevali i jednu urnebesnu pesmu.

- Čije konje jašeš, Nikolaaaaa?! - orilo se ispred hale na Floridi, a sve to je snimila novinarka Keti Ving koja prati Nagetse.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)