"DA JE AMER, BIO BI BOG"! Oglasio se Kevin Durent: LJudi, ali njega to ne zanima

Novosti online

08. 06. 2023. u 06:32

AMERIKA ne prestaje da piše i priča o Nikoli Jokiću. Srbin im iz dana u dan iz noći u noć daje povod da se ne odmaraju.

ДА ЈЕ АМЕР, БИО БИ БОГ! Огласио се Кевин Дурент: Људи, али њега то не занима

Foto AP

Jokić je odigrao još jednu brutalnu partiju, razneo Majami na Floridi i vratio prednost Denveru u velikom finalu. Pokazao je još jednom s pravom da je trenutno najbolji košarkaš sveta, o čemu preko okeana više i ne raspravljaju.

Sada se utrkuju ko će više da pohvali momka iz Sombora. Američki novinar Dan le Batard privukao je veliku pažnju izjavama o Nikoli pred treći meč između Majamija i Denvera.

Le Batard je u svojoj emisiji u sredu, dakle na dan treće utakmice finala (po tamošnjem vremenu), poručio da žali što Jokić nije veća zvezda i misli da zna zašto.

- Imate igrača stranca koji, da je Amerikanac, bio bi zvezda. Bog. Belac koji dominira u NBA? Da, on je belac, ali mi ga ne poznajemo i ne razumemo. Odakle on dolazi? Oh, sr**e, kakva je njegova prošlost. Njegova braća, šta? Šta je sve to? Sve je to grubo izvan vašeg verovanja. On je Medžik i Bird i Amerika ga mrzi. ŠTA? - objašnjavao je Batard i dodao:

- Jokić će preteći Garneta i Dovickog sa titulom, biće bolji od Kevina Durenta čija je karijera na zalasku. A ubrzo ćemo govoriti kako je ovaj momak bolji od Džordana, Džejmsa i Karija.

Zanimljivo je i to što se Durent u međuvremenu javio i poručio da misli da Jokić jednostavno ne želi da bude zvezda i da samo želi da bude na relaciji posao-kuća, uživa u konjima i bazenu. Doduše, taj tvit je nedugo zatim izbrisao.

Sve u svemu Jokić je čudo prirode i fenomen sa kakvim se Ameri nisu sreli od kada su izmislili košarku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024