SKARIOLO TRENER REALA? Nema šanse, ako pitate legendarnog Garbahosu

V. P.

21. 02. 2023. u 19:29

GLASINE da bi trener Virtusa Serđo Skariolo mogao da preuzme Real Madrid naredne sezone, ustalasale su strukture Košarkaškog saveza Španije. To bi značilo da najtrofejniji selektor u istoriji "crvene furije" mora da abdicira, jer pravilnik ne dozvoljava trenerima ACB lige da paralelno vode nacionalne timove.

СКАРИОЛО ТРЕНЕР РЕАЛА? Нема шансе, ако питате легендарног Гарбахосу

FOTO: AP

Tim povodom je za agenciju EFE govorio predsednik Saveza Horhe Garbahosa, koji je demantovao da će italijanski stručnjak odstupiti sa pozicije selektora kako bi seo na klupu kraljevskog kluba.

- Predsednik sam šest godina i sve vreme je Skariolo bio sa nacionalnim timom. Prošli smo sve i svašta, uvek je bilo i biće glasina, to je normalno. On je veliki trener, a Real je najveći klub na svetu. Kada velikani kao što su Real i Barselona ne ispune ciljeve, uvek će biti ovakvih glasina. 

Garbahosa poručuje da nema razloga za brigu.

- Pričaćemo o tome ako bude potrebe. Situacija je bila teška kada je radio u Torontu, ali smo pronašli rešenje. Sada govorimo o hipotetičkoj situaciji, koja je daleko od realne. Bili smo veoma jasni kada smo rekli da je Skariolo selektor reprezentacije i da će ostati na tom mestu još mnogo godina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna