DONČIĆ ODUŠEVLJEN SRBINOM: ''Ќada je Jokić preko puta vas, to je nešto posebno...''

Novosti online

16. 02. 2023. u 08:45

Duel dva kandidata za MVP nagradu Luke Dončića i Nikole Jokića, pripala je srpskom igraču. Denver je savladao Dalas rezultatom 118:109

ДОНЧИЋ ОДУШЕВЉЕН СРБИНОМ: Ќада је Јокић преко пута вас, то је нешто посебно...

Foto: EPA

Nakon meča Luka je govorio o tome šta je nedostajalo najviše Dalasu da ostvari bolji rezultat na ovoj utakmici, a izostanak najboljeg defanzivca tima video je kao ključ neuspeha, jedan od razloga vidi i u manjku vremena za odmor.

- Mislim da je umor nešto o čemu smo mislili većinu vremena, ali bez obzira na to, mislim da smo momci i ja odigrali odličan meč u gostima protiv lidera Zapadne konferencije.


Posle toga se osvrnuo i na povratak sa pauze i kako je "Ol-star" uticao na njegovu ekipu.

- Odlično. Svi zaboravljaju da je naš najbolji defanzivac Kleber, pre "Ol-star" utakmice bio van parketa 30 mečeva, sigurno da će nam njegov povratak značiti. Tokom pauze želeo sam da se vratim u život i samo da se dobro odmorim.


Takođe, upitan je i o važnosti ove utakmice, kada se zna da je naspram njega Nikola Jokić.

- Igrao sam mnogo velikih utakmica, ali kada je Jokić preko puta Vas, onda je to nešto posebno - zaključio je Dončić izjavom o srpskom košarkašu i dvostrukom MVP NBA lige.

- Mislim da ima mnogo sjajnih timova, ali očigledno je da su sa momkom kao što je Jokić verovatno favoriti. Tako je teško igrati protiv njega. Dakle, kada imate momka kao što je Jokić u svom timu, uvek ste favorit.

BONUS VIDEO: GROBARSKA EUFORIJA U NIŠU: Igrači i navijači proslavili plasman u polufinale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!