DA LI JE BJELICA NAJAVIO KRAJ? Zvezdaši ga zovu kući, hoće li se odazvati? (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 06. 2022. u 10:57

SRPSKI košarkaš Nemanja Bjelica sa Golden Stejtom postao je šampion NBA lige za sezonu 2021/22.

ДА ЛИ ЈЕ БЈЕЛИЦА НАЈАВИО КРАЈ? Звездаши га зову кући, хоће ли се одазвати?  (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: AP

Stameni Srbin je dao doprinos u osvajanju trofeja, i sada se Bjelica nalazi u odabranom društvu Srba koji su ovaj trofej osvajali.

Nedavno je tokom slavlja Bjelica uz fotografiju pored Kleja Tompsona napisao "igra je gotova", a sada je kratkim klipom pokazao da možda igra nije završena, već da je samo prešao težak nivo u njoj.

Ostaćemo u gejming svetu, Bjelica je podelio na društvenim mrežama detalj iz video-igre "Super Mario", gde glavni junak prelazi pretposlednji nivo i odlazi u zamak gde ga čeka borba sa zmajem.

Navijači se nadaju da "profesor" još uvek nije odlučio da ugasi konzolu, već da će još dugo sa osmehom igrati. Navijači Crvene zvezde iskoristili su priliku da NBA šampiona pozovu da se vrati kući.

U komentarima na pomenutu objavu dobio je brojne komentare navijača koji ga zovu da se vrati kući, poručuju mu da su mu vrata Zvezde otvorena i nadaju se njegovom povratku.

Komentare pogledajte u galeriji:

Podsećamo, Bjelica je u Golden Stejt stigao prošle godine i uglavnom je bio rezerva, ali je svoj zadatak obavljao vrlo korektno u skladu sa minutažom. Često su ga hvalili i saigrači, ali i Stiv Ker, trener tima.

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)