"KADA PRIČAMO O JOKIĆU, GOVORIMO O NAJBOLJEM": Generalni menadžer Denvera ima velike planove za narednu sezonu

Novosti online

08. 06. 2022. u 08:59

KALVIN But se brzo prilagođava svojoj novoj ulozi glavnog donosioca odluka u košarkaškom timu Denvera. U utorak po podne, otprilike dve nedelje otkako je bivši generalni menadžer Tim Koneli otišao u Minesotu, Nagetsi su održali treninge za mlade igrače pre NBA drafta.

КАДА ПРИЧАМО О ЈОКИЋУ, ГОВОРИМО О НАЈБОЉЕМ: Генерални менаџер Денвера има велике планове за наредну сезону

Foto: AP

Kako piše "Denver post", nakon treninga, samo 16 dana pre drafta, But je odgovarao na pitanja novinara po prvi put od kada je preuzeo dužnost šefa košarkaških operacija.


O svojoj novoj ulozi na početku predstavljanja je rekao da je spreman za izazov.

- Uzbuđen sam zbog toga. Pripremao sam se za ovo dugo. Imamo sjajane igače i sjajnog sjajnog trenera. Spreman sam za izazov i za velika očekivanja koja će biti postavljena pred nama - izjavio je But.

Naravno, neizostavno pitanje bilo je kako će njegov dolazak uticati na našeg Nikolu Jokića.

- Kada pričamo o Nikoli, onda govorimo o najboljem igraču NBA lige, nalazi se u najboljim godinama. Želimo to da iskoristimo. Ne osećam nikakav pritisak, uzbuđen sam zbog šanse koju sam dobio i želim da pomognem Jokiću na isti način na koji je on pomogao našoj franšizi - rekao je novi generalni menadžer kluba iz Kolorada.

On je već pričao sa Jokićem i Džamalom Marejom, koji se oporavlja od povrede, o novoj sezoni i potencijalnim pojačanjima.

- Nikola i Džamal su opušteni momci. Bili su iznenađeni kada je Tim otišao, ali su shvatili da je dobio sjajnu priliku i da je morao da je prihvati. Rekao bih da su obojica zadovoljni sa mnom i vizijom koju imam za tim. Potrebni su nam momci koji znaju da igraju i koji su dobri u odbrani. Njih dvojica odlično sarađuju sa takvim igračima. Biće zanimljivo doneti konačnu odluku o pojačanjima i onda videti kako će se stvari razvijati - zaključio je But.


BONUS VIDEO: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)