DENVER POMERA GRANICE ZBOG SRBINA: Vlasnik "nagetsa" lično dolazi u Sombor zbog Nikole Jokića

Novosti online

04. 06. 2022. u 13:51

VLASNIK Denver nagetsa, Džoš Kronke, dao je najnovije informacije o ambicijama svog kluba nakon odlaska generalnog menadžera Tima Konelija u Minesotu i promocije njegovog naslednika Kalvina Buta.

ДЕНВЕР ПОМЕРА ГРАНИЦЕ ЗБОГ СРБИНА: Власник нагетса лично долази у Сомбор због Николе Јокића

FOTO: Tanjug/AP

Na predstavljanju novog direktora za košarkaške operacije Denvera, vlasnik kluba je najavio velike ambicije.


- Ulazimo u novu fazu franšize, a naš motiv će biti "titula ili propast". Mislim da je ovo prvi put da su ove reči izgovorene unutar ovih zidova - rekao je Kronke.

Biznismen se da da će povrede zaobići njegovu ekipu, pošto su "nagetsi" igrali skoro celu sezonu bez Džamala Mareja i Majkla Portera, ali i da će se raditi da se dodatno ojača ekipa.

- Imamo dvostrukog MVP-a, imamo dva igrača Ol-star kalibra koji se vraćaju nakon povreda. Mislim da možda nikada ranije nismo bili u ovoj poziciji i to me uzbuđuje. Ali to takođe donosi veliki pritisak. Više nismo autsajderi. Mislim da ćemo kada budemo zdravi pokazati za šta smo sve sposobni - rekao je Kronke. Ovo je prvi put za sedam godina da je vlasnik kluba iz Kolorada održao konferenciju za novinare.

 


Kronke je bio jedan od nekoliko članova grupe koji su prošlog meseca bili u Srbiji da našem Jokiću dodele njegov drugi MVP trofej. On je izjavio da ponovo planira da poseti Sombor ovog leta kako bi "Džokeru" uručio novi petogodišnji ugovor, koji će ujedno biti i najunosniji u istoriji NBA lige.

BONUS VIDEO: Fotografija Jokića na Geneks kuli
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije