MESI PRETEKAO RONALDA I ĆAVIJA Barselona prokockala pobedu protiv Kadiza

Novosti online

21. 02. 2021. u 19:55

FUDBALERI Barselone još jednom su razočarali navijačem osvajanjem samo jednog boa protiv Kadiza. Iako su vodili do 89. minuta meča 24. kola Primera lige Katalonci su dozvolili gostima da izjednače sa bele tačke.

МЕСИ ПРЕТЕКАО РОНАЛДА И ЋАВИЈА Барселона прокоцкала победу против Кадиза

FOTO: AP

Lengle je nakon jednog centaršuta Kadiza u 88. minutu reagovao potpuno neshvatljivo i umesto glavom, nogom krenuo da interveniše, čime je zakačio protivničkog fudblera i skrivio penal.

Siguran sa bele tačke bio je Fernandez u 89. minutu.

Prethodno, Barsa je i sama povela sa bele tačke i to golom Lea Mesija kome je ovo bio 73. izvedeni jedanaesterac. Time je Argentinac pretekao večitog rivala Kristijana Ronalda koji je u dresu Real MAdrida 72 puta izvodio najstrožu kaznu.

Osim toga, Mesi je oborio i klupski rekord Ćavija Ernandeza po broju utakmica u crveno-plavom dresu, protiv Kadiza istrčao je 506. put na teren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024