KAPITENI BIRAJU FUDBALERA GODINE (8): Bane i Kolarov i dalje kao tandem!

Đ. S.

26. 12. 2020. u 20:02

NAJBOLjI recept za sastavljanje reprezentacije Srbije prema današnjim glasačima ankete "Kapiteni biraju fudbalera godine" jeste nekolicina mladih i talentovanih igrača, uz prisustvo starijih, iskusnijih, koji će im pokazati najbitnije lekcije.

КАПИТЕНИ БИРАЈУ ФУДБАЛЕРА ГОДИНЕ (8): Бане и Коларов и даље као тандем!

FOTO: N. Paraušić

To smatraju Jasmin Trtovac (Novi Pazar) i Siniša Babić (Proleter) složni u selektorskoj dužnosti da je odbrana "orlova" i dalje najjača u tandemu Branislav Ivanović - Aleksandar Kolarov.

FOTO: Arhiva novosti

Rekorder po broju nastupa Ivanović (105) nije član nacionalnog tima još od 2018, a baš tada je kapitensku traku predao Kolarovu. Obojica su bliži četvrtoj deceniji nego trećoj, a uz njih od "veterana", po mišljenju naših današnjih kapitena, u reprezentaciji mesto imaju i Tadić i Matić...

Kada su u pitanju pojedinačne kategorije, obojica su složni da su majstori sa loptom i dalje na ceni. Za najboljeg igrača u Superligi obojica su nominovali Aleksandra Kataija, dok im se mišljenje razlilo u izboru prve zvezde, s obzirom na to da je Trtovac birao Adema Ljajića, a Babić Dušana Tadića.

FOTO: Arhiva novosti

Put do predloga za superligaški tim godine pronašao je i Dijego Falčineli, dok su igrači poput Borjana i Zdjelara još jednom zadužili poverenje nosioca traka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!