PARTIZAN U POSETI KBC ZVEZDARA: Bojan Ostojić za 85. rođendan uručio poklone

Novosti online

01. 12. 2020. u 17:25

PRVOTIMAC Partizana, gospodin Bojan Ostojić i portparol kluba gospođa Biljana Obradović su 1. decembra posetili Kliničko bolnički centar Zvezdara, koji slavi 85. rođendan.

ПАРТИЗАН У ПОСЕТИ КБЦ ЗВЕЗДАРА: Бојан Остојић за 85. рођендан уручио поклоне

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

U razgovoru sa generalnim direktorom, profesorom doktorom Petrom Svorcanom, Ostojić je izjavio:

- Žao mi je što zbog trenutne situacije sa Kovi̇d-19 nismo u mogućnosti da današnji jubilej obeležimo u prisustvu svih prvotimaca Partizana, ali i na ovaj način želimo da damo svoj doprinos i podsetimo sve na važnost očuvanja ovakve zdravstvene institucije - rekao je Ostojić i dodao:

- Ispred FK Partizan, svih zaposlenih i celog tima, želim da se zahvalim svom medicinskom osoblju i zdravstvenim radnicima širom Srbije na nadljudskoj bori tokom pandemije i da im poručim da smo uz njih!

- Takođe, apelujem na sve da budemo odgovorni, da nosimo maske, da ne izlazimo na mesta na kojima ima puno ljudi kako bismo sačuvali jedni druge.

POKLON Dres Partizana sa brojem 85/FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Posle kraćeg razgovora, uz poštovanje svih mera zaštite od Kovid-19, Ostojić je uručio uramljen dres sa brojem 85, kao i maske sa obeležjima FK Partizan, za osoblje kliničkog centra koje navija za klub iz Humske.

- Hvala FK Partizan što je povodom 85 godina KBC Zvezdara posetio našu ustanovu koja ima čak 1800 zaposlenih od kojih mnogi prate fudbal i verno navijaju. Iskoristio bih priliku da pozovem sve da se pridržavaju mera kako bismo što pre pobedili koronu i mogli da odemo na stadion i navijamo – poručio je Prof. dr Petar Svorcan, vd direktor KBC Zvezdara.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili