PIKSI IZNENADIO SPISKOM! Selektor Srbije izabrao potencijalne putnike za Evropsko prvenstvo, a na njemu je jedno neočekivano ime

Novosti online

16. 05. 2024. u 08:50

Fudbalski savez Srbije poslao je u UEFA širi spisak igrača na koje se računa za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a kako saznaje Mocart sport, među njima je i – Mile Svilar.

ПИКСИ ИЗНЕНАДИО СПИСКОМ! Селектор Србије изабрао потенцијалне путнике за Европско првенство, а на њему је једно неочекивано име

FOTO: Tanjug/AP

FIFA je za Mundijal selektorima ostavila mogućnost da na širi spisak stave 55 fudbalera, a isto je uradila i UEFA pred Euro, a konačni sastavi moraju biti poznati do 7. juna.

Golman Rome želeo je da promeni nacionalni tim i da posle jednog nastupa za Srbiju ipak brani za Belgiju, ali mu FIFA to nije dozvolila. Posle ovoga, Dragan Stojković Piksi istakao je kako za Svilara više neće biti mesta u Srbiji, bar dok je on selektor.

- Bili smo obavešteni od direktora Rome da Svilar ne želi da brani za Srbiju, mada ne znam ni kada je to branio... To je njegova odluka, tu nismo ništa izgubili. Nema tu neke velike priče, neće biti pozivan. Koji su njegovi razlozi, u to ne ulazim, pustimo momka da ima svoju karijeru - rekao je tada Stojković.

FOTO: EPA

 

Deluje da je Piksi ipak promenio mišljenje i doneo neočekivanu odluku, te da će Svilar imati priliku da se izbori za mesto u avionu Srbije za Euro. Konkurencija jeste velika, prednost sigurno imaju Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković i Đorđe Petrović, ali će sada i Mile Svilar imati motiv da pokuša da se izbori za poziv u nacionalni tim Srbije.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!