RONALDO POBEGAO MITRU: Portugalac "obilato" koristi odsustvo srpskog asa

N. I.

03. 04. 2024. u 18:08

ALEKSANDAR Mitrović će da pauzura šest nedelja zbog povrede zadnje lože, a ta vest je izgleda dodatno "ohrabrila" Kristijana Ronalda. Mitrovićev Hilal dominira na vrhu tabele u Saudijskoj Arabiji, Ronaldov Nasr je drugi sa 12 bodova manje, ali Portugalac je odmakao na listi strelaca i sada ima 29 golova, a srpski as je stao na 22.

РОНАЛДО ПОБЕГАО МИТРУ: Португалац обилато користи одсуство српског аса

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Ronaldo je sa Nasrom gostovao preksinoć kod pretposlednje Abhe i njegov tim je ostvario ubedljiv trijumf od 8:0 (5:0), a Krisrtijano je već u prvom poluvremenu postigao novi het-trik i podelio dve asistencije Saneu i Sulajimu. Osim toga, portugalski as je postigao i dva gola iz slobodnih udaraca, a poslednji put je to uspeo da uradi u dresu Real Madrida 2013. godine.

Vodeća dva tima u prvenstvu Saudijske Arabije će se sresti već sledećeg ponedeljka, na neutralnoj lokaciji, na stadionu "Mohamed Bin Zajed" u Abu Dabiju u finalu Super Kupa svoje zemlje. Bila je to prilika da se na istim mestu vide dvojica vrhunskih majstora i glavne zvezde Hilala i Nasra, ali nažalost ova utakmica će, kao i deset proostalih proći bez Aleksandra Mitrovića koji će da se oporavlja do 15. maja.

Bonus video: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave