"DELIJE" POSLALE JASNU PORUKU: Bruka i sramota, ne dolazi se zbog Mančester sitija

Novosti online

07. 12. 2023. u 12:52

NAVIJAČI Crvene zvezde, "delije", oglasili su se saopštenjem pred utakmicu koju crveno-beli igraju protiv ekipe Mladosti

ДЕЛИЈЕ ПОСЛАЛЕ ЈАСНУ ПОРУКУ: Брука и срамота, не долази се због Манчестер ситија

foto: EPA

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Radnički iz Niša rezultatom 5:0, u osmini finala Kupa Srbije, sve golove izabranici Baraka Bahara postigli su u prvom poluvremenu.

Izostala je na ovom meču podrška navijača, bilo ih je na stadionu Rajko Mitić nešto više od 1000. Zbog toga su "delije" sastavile saopštenje pred meč protiv Mladosti koji se u subotu igra od 19 časova na stadionu Rajko Mitić.

-Iskoristili smo bonus „sramotna poseta“ za kup i sada više nemamo prava na to. U subotu Marakana mora da pokaže reakciju, pogotovu sever, na ovu sramotnu posetu protiv Radničkog iz Niša! Subota je, moralo bi da se sada pokaže pravi navijački mentalitet na našoj tribini. Da probamo da napunimo bar 3 sektora na severu i tako dokažemo da sledeće nedelje ne dolaze ljudi na stadion da gledaju Mančester siti, već da dolaze da gledaju Zvezdu! Sve ostalo bi bila bruka i sramota - ističu navijači aktuelnog šampiona.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)